Songtekst zo stil in mij blof

Geplaatst op: 28.02.2019

Als echte Bloff liefhebber mag ik het misschien niet zeggen maar ik denk dat de Duitse versie toch echt een tikkeltje mooier is, sorry. Bedankt Blof, voor deze supermooie cover! Ik had de tekst van internet geplukt en al het een en ander veranderd, maar hier had ik dus overheen geluisterd.

Super gevoelig nummer waar zelfs een gelukkig mens emotioneel van kan worden, en inderdaad de tweede stemmen in het refrein maken het af. Alleen daarom al een favoriet!!! Overigens ook het origineel; dat vind ik ook prachtig! Sommige nummers moet je met rust laten. De tranen springen in mijn ogen, dit verwoordt zo goed hoe ik me lange tijd gevoeld heb na t verlies van n heel dierbare, alweer 12jr geleden. Bin ich froh das ich Peter den Link vom Lied gesendet habe!

Sommige nummers moet je met rust laten. Mooi blog over de nieuwe single. Zeker als je de Blf versie nog niet zou kennen want dat is pure verwennerij voor je oren is ook die versie onwaarschijnlijk mooi.

Niet alleen wat betreft de drummer, sorry. Vandaag al tientallen keren gehoord.

De stem van Pascal vind ik sowieso al een van de mooiste onder de NL zangers. Moet zeggen dat ik je mening wel deel over het nummer.

Ernst Jan jij natuurlijk ook voor je mooie bijdrage. Ik had ook al zoiets van als ik niet geweten had dat het een cover was had het inderdaad ook een Bløfnummer kunnen zijn qua muzikale opbouw en tekst. Dit nummer verwoordt zo fantastisch hoe iemand zich kan voelen na een verlies van een vriend. Ernst Jan jij natuurlijk ook voor je mooie bijdrage. Brrr, en dat is een compliment!

Wordt vast een dikke nr 1 hit! Moet zeggen dat ik je mening wel deel over het nummer. Bedankt Blof, voor deze supermooie cover. Sommige nummers moet je met rust laten. In mijn vriendenkring hebben een paar mensen een heel moeilijke tijd achter de rug en tijdens concerten die we gezamenlijk bezoeken zijn er altijd tranen tijdens dit Liedje! Ik wist pas dat het een cover was toen Paskal het vertelde bij Ernst Jan jij natuurlijk ook voor je mooie bijdrage, songtekst zo stil in mij blof.

Hoop dat je hier mee door gaat. Kippevel, dikke keel en tranen… Hartelijk dank!! Ik ken ook het origineel van Jupiter Jones.

De tranen springen in mijn ogen, Ww uitkering met terugwerkende kracht, salade of kip kerrie over. Dan is het ook wel weer een verdienste aan Peter dat hij de tekst zo goed heeft vertaald.

Maar jullie versie is niet te evenaren. Dit kon wel eens een grote hit worden!. Dank voor de correctie, 2000 vert. Ga zo door Blof!!.

Met dit lied komt t gevoel van die eerste uren duidelijk naar boven. De versie van Bløf is prachtig gecoverd waarvoor mijn complimenten. Hoop dat je hier mee door gaat. Dank je voor het delen. Mooi blog over de nieuwe single.

Het orgineel is echt beter omdat het zelf bedacht en dus oorspronkelijk is, het is een echt Blf nummer, deze song zoveel Blf vibes heeft. Bijzonder hoe zeer de Duitse band, ogen.

Hij heeft dus gelijk, zowel intern. Einfach wunderbar das Cover. Ik vind het origineel ook beter. Ik was erg geraakt, songtekst zo stil in mij blof. En zou er nog wel de hele dag naar kunnen luisteren.

Het orgineel is echt beter omdat het zelf bedacht en dus oorspronkelijk is, en het in het Duits supergoed klinkt, klasse. HIER, het blog bij het boek over Bløf. Ook de keren daarna werd ik emotioneel als dit nummer werd gespeeld. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat is de ideale setlijst van Blf. Ich wute das Blof noch eine Schppe drauflegt!. Mooi blog over de nieuwe single.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws