Kerst vragen voor een quiz

Geplaatst op: 08.02.2019

Ik ben docent Nederlands en godsdient en logopedist. Vroeger van geblazen glas. Hoeveel kerstdagen zijn er?

Vroeger van geblazen glas. Dat geldt zeker voor een kerstquiz. Op welk dier reisden Jozef en Maria naar Bethlehem?

Hoeveel dagen krijgen werkende mensen vrij met Kerst? Hoe heette de moeder van Jezus? Kerstquiz - Vraag

Hoe heette de moeder van Jezus. Publiceer vandaag nog jouw eerste artikel. Een engel vertelde hen dat Jezus was geboren in de stad Davids en dat het teken zou zijn liggende in een kribbe en gewonden in doeken.

Kerstquiz - Vraag 7. Om elkaar goede of fijne Kerstdagen te wensen.

Een Kerst waarop er sneeuw ligt.

Thema kwis vragen voor de liefhebbers

Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Toch menen wij dat een quiz een breed spectrum aan onderwerpen in zich moet hebben, waarbij vermaak niet mag worden vergeten. Een kwis kan voor veel mensen met dementie zowel een ontspannende als een stimulerende activiteit zijn.

Een engel vertelde hen dat Jezus was geboren in de stad Davids en dat het teken zou zijn liggende in een kribbe en gewonden in doeken. De quiz goed laten aansluiten bij de doelgroep van Alzheimer-cliënten Het niveau van de quizvragen Wel is het nodig om met de quiz goed aan te sluiten bij de doelgroep.

Hoe krijg je vaak een leuke kerstgroet?

Hoeveel koningen kwamen er langs bij de stal. Sommigen zeggen ook kabouters Vraag 4. Waarom werd Jezus in een stal geboren. Welke versiering kun je in de kerstboom hangen, kerst vragen voor een quiz. Op welk dier reisden Jozef en Maria naar Bethlehem. Bovendien kan een vraag- en antwoordenspel ook herinneringen oproepen en tot vertellen aanzetten?

Actuele fotoronde van Quizbroers.

Kies uit 3 niveau’s

Dé quiz voor uw bedrijfsfeest. Door gebruik te maken van deze website geef je aan dat je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy statement accepteert. Hoeveel dagen krijgen werkende mensen vrij met Kerst?

Wat gebeurt er als je engelenhaar met je blote handen aanraakt? Waarvan worden kerstballen gemaakt. Een quiz van Quizbroers is een kwalitatief uitstekende quiz. Om elkaar goede of fijne Kerstdagen te wensen. Om elkaar goede of fijne Kerstdagen te wensen.

Om elkaar goede of fijne Kerstdagen te wensen. Na betaling ontvang je het quizpakket in je e-mailbox. Welke dieren stonden in de stal waar Christus werd geboren? Slingers, ballen, lichtjes of kaarsjes, engelenhaar, een piek.

Start typing and press Enter to search. Kortom, zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt, laat het ons weten, kerst vragen voor een quiz. Je hangt chinese kool wokken met kip sok op bij de schoorsteen, kerstboom  of het bed. De quizzen worden aangeboden voor een zeer scherp tarief, 65. Welke versiering hoort helemaal bovenin de kerstboom te zitten.

De quiz goed laten aansluiten bij de doelgroep van Alzheimer-clinten Het niveau van de quizvragen Wel is het nodig om met de quiz goed aan te sluiten bij de doelgroep.

Hoeveel rendieren heeft de kerstman.

Quizvragen voor 'Kerstmis'

Niet iedereen is geïnteresseerd in politiek,…. Om elkaar goede of fijne Kerstdagen te wensen. Kerstquiz - Vraag 6. Start typing and press Enter to search.

Waar woont de kerstman Kerstquiz - Vraag. Hoeveel dagen krijgen werkende mensen vrij met Kerst. Sommigen zeggen ook kabouters Vraag 4.

Een quiz van Quizbroers is een kwalitatief uitstekende quiz.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws