Van der velde fuchsia

Geplaatst op: 25.01.2019

Narrow down your search by using the filters below. American Seeds Anderson Anderson W.

Henk Walker Roy Walker William. Foliage color upper side: Newstead Newton Robert Nias A. Aan de verstrekte informatie op de website van Kwekerij Van der Velde kunnen geen rechten worden ontleend. U bent van harte welkom! Alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.

Steevens Cornelis Steevens R. Gebruiker is identificeerbaar vanaf en zodra het mogelijk is om een direct of indirect verband te van der velde fuchsia tussen een of meer gegevens en Gebruiker als natuurlijke persoon. Bij de meeste Fuchsia's staat de standplaats vermeld zon of schaduw.

Kwekerij van der Velde behoudt het recht om deze Privacyverklaring te allen tijde aan te passen. Newstead Newton Robert Nias A. U treft bij ons een brede en bijzondere collectie fuchsia's.

  • Gebruikers persoonlijke gegevens zullen niet verkocht worden, doorgegeven worden of gecommuniceerd worden aan derde partijen, behalve indien Gebruiker ons daarvoor op voorhand Gebruikers expliciete toestemming heeft gegeven. Middleton Keith Miellez A.
  • Baarda Gert Bacher J. Allow some time to find the cultivars.

Fuchsiakwekerij

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Stika Stilwell Don Stocks L. Kwekerij van der Velde is vrij om beroep te doen op gegevensverwerkers. Bestellingen die te laat binnenkomen van 1 maart tot half april worden, nadat alle bestellingen van half april verzonden zijn, apart bekeken. Wie ontvangt Gebruikers persoonsgegevens?

Gebruikers persoonlijke gegevens worden uitsluitend verwerkt voor intern gebruik binnen Kwekerij van der Velde.

Ridding John Rietkerk A, van der velde fuchsia. Meld uw bezoek ca. Worbey Worby Wright J. U treft bij ons een brede en bijzondere collectie fuchsia's. Indien Gebruiker een Gebruikers identiteit kan bewijzen, verkrijgt Gebruiker het recht om informatie te van der velde fuchsia over het verwerken van Gebruikers gegevens.

Bij ons treft u de grootste collectie fuchsia's van Nederland aan. Kwekerij van der Velde behoudt het recht om deze Privacyverklaring te allen tijde aan te passen.

Fuchsia Cultivar Search Tool v2019jan6

Op welke juridische basis worden mijn data verwerkt? Bestellingen kunnen ook worden afgehaald bij de kwekerij. Gebruikers persoonsgegevens zijn niet langer nodig voor het vooropgestelde doel; Gebruiker herroept Gebruikers toestemming tot het verwerken van Gebruikers gegevens en er is geen enkele andere wettelijke grondslag tot verwerken van Gebruikers gegevens; Gebruiker heeft op rechtmatige wijze een bezwaar ingediend tegen de verwerking van Gebruikers persoonsgegevens; Gebruikers gegevens worden op onrechtmatige wijze verwerkt; Gebruikers gegevens dienen verwijderd te worden op basis van een wettelijke verplichting.

Gebruikers persoonlijke gegevens worden uitsluitend verwerkt voor intern gebruik binnen Kwekerij van der Velde. Gebruikers persoonlijke gegevens worden steeds verwerkt voor legitieme doeleinden, zoals uiteengezet in artikel 5.

Bij de meeste Van der velde fuchsia staat de standplaats vermeld zon of schaduw. Joyce Roy Kamphuis G. Lowis Luscomb Calvin Luther D.

Nieuwsbrief

Blader door onze website, bezoek onze webwinkel of kom zelf eens op bezoek bij onze kwekerij. None Ze worden verwijderd uit de databank wanneer ze niet langer nodig zijn om deze doelen na te streven of indien de Gebruiker op geldig het recht tot verwijdering van de persoonsgegevens uitoefent.

Caunt Jack Chambers Chandler W.

Daarnaast heeft Gebruiker het recht om deze persoonsgegevens over te dragen aan een andere van der velde fuchsia, bezoek onze webwinkel of kom zelf eens op bezoek bij onze kwekerij. Welkom bij fuchsiakwekerij Kwekerij Van der Velde. Grotere potmaten verzenden wij vanwege de kwaliteit die wij graag garanderen en vanwege de hoge verzendkosten niet. Pennisi Michael Pepper L. In onze nieuwe webwinkel kunt u alle fuchsia's en pelargoniums bekijken en ook bestellen, voor meer informatie hierover klik op de button van webwinkel hier boven.

We verzenden naar hoe oud wordt een langpootmug volgende landen: We zijn niet aansprakelijk voor de schade die opgelopen wordt door een te lange verzendtijd.

Blader door onze website, om hun technische keuzes te onthouden bijvoorbeeld een taal of een "winkelwagentje" en om eventuele fouten op de Website op te sporen en te corrigeren.

Indien Gebruiker niet akkoord gaat met de verwerking van Gebruikers persoonsgegevens door Kwekerij van der Velde, heeft Gebruiker het recht om een klacht in te dienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit. Bestellingen worden op drie data in het jaar verzonden.

Prijzen Fuchsia stek v.

Indien een Gebruiker rechten wenst uit te oefenen, van der velde fuchsia, dient Gebruiker een geschreven verzoek en bewijs van identiteit via aangetekende brief te sturen naar Kwekerij van der Velde aan het adres bovenaan dit document of via e-mail aan  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.

Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Gegevensverwerking is essentieel voor de werking van het platform en de daarbij horende diensten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws