Huilen doe ik wel alleen songtekst

Geplaatst op: 04.02.2019

AngelaHH Bunschoten 26 oktober Ik raad dit product aan. Bekijk de hele lijst. Ieder jaar verwachten zijn fans weer een nieuw studioalbum van Jannes.

Voor "Onderweg naar Jou" zijn we in verschillende provincies de allermooiste clips gaan opnemen met als gevolg een extra dvd waarop zeven fantastische clips, interviews, hilarische momenten, kijkjes achter schermen en prachtige beelden van waardevolle omgevingen en lieve mensen staan! Cadeau gedaan aan mijn moeder; ze is er er blij mee.

Beaucy 29 januari Ik raad dit product aan. Echt zichzelf wederom overtroffen. Liefhebbers van Jannes bekeken ook.

Jannes' vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar en laat zien dat Jannes, maar n ding wilde en dat is ng gepassioneerder doorgaan met de dingen die hij al deed, luiheid doet het nu Als bazen spreken over verbetering van de prductiviteit hebben ze het nooit over laatste nieuws fc twente transfers Ik luier niet.

SciFiFan 28 juni Ik raad dit product aan, huilen doe ik wel alleen songtekst. Jannes De Nieuwe Van Zwolle Zwolle 17 juni Het was een kado. In ieder geval moest het een album worden met iets extra's.

Het is een zeer goede cd met verschillende soorten liedjes. Het album is tot stand gekomen i.

Reviews Schrijf een review. Met Al Mijn Liefde 6. Bekijk en vergelijk alle verkopers. FamBouwens Noord Holland 9 november Ik raad dit product aan. Mooi album met mooie liedjes.

  • Productbeschrijving Jannes gaat de geschiedenis in als een van de meest productieve artiesten van Nederland.
  • Met al mijn liefde raakt mij persoonlijk. Een leuke aanwinst voor iemand die van het Nederlandse lied houdt.

Hierop staat ook zijn nieuwste single "Een grammetje geluk", dat tevens de titelsong is van zijn reallife soap "Onderweg naar jou". Toon meer Toon minder. Mooi album met mooie liedjes. Jannes heeft een prachtige stem om naar te luisteren. Jannes Gevoel Van Samen Zijn 16, Meeslepende muziek Goede zang. Ik Wil Jou 9.

4 Comments

Allemaal hits pluspunt met dvd erbij. Ook in zal weer een nieuw album verschijnen! Meeslepende muziek Goede zang Allemaal hits Goede lyrics. Hierop staat ook zijn nieuwste single "Een grammetje geluk", dat tevens de titelsong is van zijn reallife soap "Onderweg naar jou".

Meeslepende muziek Goede zang Vernieuwend. Geweldige zanger met mooie levensliederen met een traan en een lach. Hierop staat ook zijn nieuwste single "Een grammetje geluk", dat tevens de titelsong is van zijn reallife soap "Onderweg naar jou". Cadeau gedaan aan mijn moeder; ze is er er blij mee.

Lauren12 Heerde 17 januari Ik raad dit product aan.

Productbeschrijving

Ieder jaar verwachten zijn fans weer een nieuw studioalbum van Jannes. Ook in zal weer een nieuw album verschijnen! Teksten zijn pakkend en een ieder zal zich wel vinden in een of andere nummer.

Allemaal hits pluspunt met dvd erbij. Meeslepende muziek Goede lyrics. Zwolle Zwolle 17 juni Meeslepende muziek Goede zang Allemaal hits Goede lyrics! Mystiek Werkendam 15 maart Ik raad dit product aan! Ladypepper Culemborg 31 januari Huilen doe ik wel alleen songtekst raad dit product aan.

Met Al Mijn Liefde Qwinto Rolde 13 december Ik raad dit product aan. Fantastisch mooie dvd echt een aanrader. Ook in zal weer een nieuw album verschijnen.

Gerelateerde berichten

Zo is het idee geboren voor een nieuw album en wellicht het mooiste album dat hij tot nog toe heeft gemaakt. Ronny31 Oude Bildtzijl 17 oktober Ik raad dit product aan. Een kleine verrassing, deze was gesigneerd.

Mooi album met mooie liedjes.

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. AngelaHH Bunschoten 26 oktober Ik raad dit product aan. Bellake 27 februari Ik raad dit product aan. Een kleine verrassing, deze was gesigneerd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws