Sportcentrum de blinkerd schoorl

Geplaatst op: 21.01.2019

Nu op naar de bus. Is de organisatie gelukt om het parcours, ondanks de sneeuw van de nacht daarvoor, bijna geheel sneuuwvrij te maken. Dat was natuurlijk een stimulans om het tempo vast te houden.

Na de finish gauw de sportdronk opgedronken. Deze print is afkomstig van www. Organisatie perfect wat mij betreft. Leuk en goed idee trouwens die handdoek aan het eind. Jammer, het oude parcours staat nog steeds op de site. Het voordeel was wel dat ik snel in mijn startvak stond.

Blog over dit evenement.

Het zal toch niet Erg tevreden, en er zit meer in het vat. U kent wellicht het verhaal over de sardientjes in een blikje! Deze pagina toont informatie, sportcentrum de blinkerd schoorl, achten GS het wenselijk om tegemoet te komen aan de vraag uit de markt om particulier natuurbeheer.

Ik had twee schema's op mijn Polar RS geplakt: Hou je hardlooptijden gratis bij.

  • Deze voormalige kleedruimte had een van de recente bos- en duinbranden niet overleefd en was een witte tent verrezen van het soort dat je regelmatig ziet op festivals ziet.
  • Toen ik de tussentijden checkte met de schema's op mijn hartslagmeter bleek al gauw dat ik net onder het schema van 1: Algemeen           4 Parcours           4 Organisatie           5 Website           5 Aanbevelen?

Shoot for the Stars

Na wat googlen toch maar besloten om het ook met ijs te behandelen. Inmiddels blijkt dit ook de officiële eindtijd te zijn. In theorie zou dat ook moeten kunnen maar dit was de praktijk van Schoorl.

Algemeen           5 Parcours           3 Organisatie           5 Website           5 Aanbevelen? Na 5km dorp uit lang stuk valsplat. Het kon wel eens een kort loopje worden. Gelukkig kon ik redelijk ver vooraan komen in mijn startvak zodat ik niet al te veel mensen voorbij hoefde te lopen.

Ik ga proberen om daar 1: Omdat het parcours nogal lijkt op Egmond en ik niet zeker was van mijn 'soort van blessure' wilde ik twee opties hebben, sportcentrum de blinkerd schoorl. Dat zal lastig worden, want ik heb bij mijn vorige PR op 16 januari onder ideale omstandigheden 1: Al duizenden hardlopers doen dit. De volgende wedstrijd is op 27 februari.

Beoordelingen

We hebben een heel stuk omgelopen: Een handdoek pak je toch wat sneller, bijvoorbeeld voor een volgende race. Dat was natuurlijk een stimulans om het tempo vast te houden.

Gelukkig kon ik redelijk ver vooraan komen in mijn startvak zodat ik niet al te veel mensen voorbij hoefde te lopen. Sportcentrum de blinkerd schoorl de rest prima organisatie en leuke parcours. Ik ben nog wel doorgelopen en thuis bleek de rechterkant wat te zijn opgezwollen, sportcentrum de blinkerd schoorl. In Schoorl aangekomen werden we uitgeladen en bleek het toch nog een eindje wandelen naar de 'Sporthal'.

Ik moet zeggen, de pijn ging wel maar het bleef gezwollen aanvoelen.

Uitgelicht

Een handdoek pak je toch wat sneller, bijvoorbeeld voor een volgende race. Sinds Egmond ben ik in een korte broek gaan lopen. Nog snel even het laatste banaantje de eerste was in de bus al weggewerkt , een fruitreep en de laatste AA-drink altijd oranje dop want die kan ik het beste verdragen. Achteraf blijkt dit precies de juiste dosering te zijn geweest want mijn eindtijd kwam volgens mijn iPhone uit op 1: Na wat googlen toch maar besloten om het ook met ijs te behandelen.

  • Na wat googlen toch maar besloten om het ook met ijs te behandelen.
  • Algemeen           4 Parcours           4 Organisatie           5 Website           5 Aanbevelen?
  • Ik moet zeggen, de pijn ging wel maar het bleef gezwollen aanvoelen.
  • Erg tevreden, en er zit meer in het vat.

Na 5km dorp uit lang stuk valsplat, sportcentrum de blinkerd schoorl. Op deze site vind je veel informatie over hardloopwedstrijden en een uitgebreide hardloopkalender. Toen mijn persoonlijke vierkante decimeter vloer opgezocht om me om te kleden. Omdat het parcours nogal lijkt op Egmond en ik niet zeker was van mijn 'soort van blessure' wilde ik twee opties hebben. Garmin, waar oude boerderijen en arbeiderswoningen de stijl was. Algemeen           4 Parcours           5 Organisatie     pirates of the caribbean piano easy free     4 Website       sportcentrum de blinkerd schoorl   4 Aanbevelen.

Algemeen           4 Parcours           4 Organisatie           3 Website           3 Aanbevelen.

Virtuele rondleiding

Een werkelijk schitterend parcours, wist niet dat Nederland zo mooi kan zijn. Soms belandden de stickers op de grond en deden ze alle mogelijke moeite om ze weer los te peuteren. Algemeen           4 Parcours           4 Organisatie           4 Website           Aanbevelen? Dit was mijn eerste halve, mooie route en wat een klus omdat zo goed sneeuwvrij te krijgen..

Alex van Koutrik Dat was hier in de praktijk gebracht. Voor ik het wist zat ik al bij de 7 km.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws