Huawei tablet gaat niet meer aan

Geplaatst op: 21.01.2019

Ik heb een point of view mobii Ik heb dat ook met mijn qware tablet van intertoys gehad en ben ermee terug gegaan.

Kunt u me helpen? Ik heb een tijdje geleden een cherry mobility tablet bij het kruidvat gekocht. Hoe kan ik dit oplossen? A Noorlander op 19 april Sigrid op 23 februari

Will op 30 april Ik ben mijn inlogcode kwijt. Vul dan hier uw emailadres in. Bedankt voor je advies!!! Na ongeveer 1 minuut krijg ik het Archos loge weer.

Succes hoor het graag Henk Antwoorden. Ik heb mijn tablet uit gedaan en hij wil niet meer aan en  als ik het wacht woord zich ook niet maar normaal doet hij het wel Help me.

Soft reset

Een reset van je tablet is dan niet nodig! Maar het heeft geen reset knop. Je kunt in dat geval een hard reset proberen op je Android-tablet. Die verdiend mij grote dank. Ik heb al vanalles geprobeerd, maar tot op heden geen resultaat.

Samsung Galaxy tab Er is er altijd al één die je kunt gebruiken, als het goed is.

Robotstofzuiger van Samsung en tips voor de feestdagen. Deze dien je voor een seconde of 10 tot 15 in te drukken nadat de tablet lang is opgeladen. Christiaan op 14 augustus Dit is een apart menu dat bij het opstarten tevoorschijn getoverd kan worden.

Leon Veraa op 10 juni Laat een reactie achter Antwoord annuleren!

Allemaal heel erg leuk, die tips, maar het zijn gewoon open deuren. Reageer Annuleer antwoord Stuur mij het wekelijkse nieuwsoverzicht.

Hoe krijgen we deze weer aan? Sander op 11 september

Voor de rest niks. Wat voor een heb je dan …. Kun je ons aub helpen. Wie O Wie weet hiervoor de oplossing. Toen het huisje ingedrukt; et voila: Ook kun je eens kijken of het stukje software Samsung Kies voor Windows en Mac je verder kan helpen.

Je tablet soft of hard resetten?

Hubert Van Calenbergh op 19 oktober Ik ben te vroeg aan resetten gaan denken, maar daarom bewaar ik deze informatie wel. Niet van mijn eigen, maar hoop dat het helpt. Maar daarna springt die meteen uit.

  • Vast bedankt voor het meedenken.
  • Na wat speurwerk heb ik via Padtool een firmware-update doorgevoerd.
  • Niets daarover in de handleiding!
  • Loeki op 17 april

Ik kan wel achter de naam van dat programma komen maar dan moet ik even iemand vragen. Desmet Helga op 21 april Yassir op 15 maart Reeds dank voor elke reactie. Of bedoel je een reset terug naar fabrieksinstellingen factory reset. Niet Storen niet uit te zetten. Zorg er voor dat je tablet in de originele lader zit. Ja maar als ik bedenk wat er kan gebeuren dan heb ik daar geen vertrouwenin Wel heb ik zelf de ervaring met een nieuw tab 2, dat direct na de guns n roses alle liedjes info invoeren alle info van de backup heeft teruggebracht, huawei tablet gaat niet meer aan.

Antwoorden

Ook ziet Windows de tablet niet als ik hem verbind met USB. Gesteld op om Wat je verwijdert of erbij komt email is na het opnieuw opstarten weer als vanouds. Nieuws Reviews Tips Reacties.

Hoewel de hierboven genoemde manier om een hard reset uit te nike huarache womens army green het meest gebruikt wordt kan het voorkomen dat je tablet helemaal niet meer reageert en je dus via huawei tablet gaat niet meer aan andere weg alles naar de fabrieksinstellingen terug wilt zetten.

Je Android tablet resetten: Lukt dat niet dan kun je overschakelen op een harde reset of het terugzetten van je Android-tablet naar fabrieksinstellingen of je iPad herstellen. Ik heb gewoon via Play store en zoek naar Clean master soort logo van bezempje deze instaleren en aansluitend even zoeken naar CM Security ook deze instaleren is tevens een virus beschermer ik vind het een goede beschermer.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws