Bad bentheim duitsland kuuroord

Geplaatst op: 08.01.2019

U kunt bij ons gratis een stadsfiets lenen. Even heerlijk ontspannen met een kopje koffie er bij? Overnachten in Bad Bentheim.

In de stad zijn enkele leuke hotels maar er zijn vooral veel vakantiehuizen. Ga bijvoorbeeld eens naar de waterstad Nordhorn. Wilt u even écht ontspannen? Of na het diner even nagenieten in het bubbel gedeelte van het zwembad? Daarnaast verhuren wij ook fietsen om het prachtige bos in de omgeving te verkennen.

In het hoofdgebouw staat ook een computer met gratis toegang tot internet, bad bentheim duitsland kuuroord. De openingstijden van het kuuroord Bentheimer Mineral Terme. Ook het vakantiepark van Roompot trekt veel gasten. De Isterberg heeft een hoogte van ongeveer 68 meter. Wilt u er even lekker tussenuit.

Hier kunt u de stad verkennen, shoppen of diverse evenementen verspreid over het gehele jaar bezoeken. Hier staat het Factory Outlet Centrum!

Volgens de verhalen was het een heilige plaats voor de oude Germanen. Houdt u van rust of gaat u er actief op uit?

Aanbieding

Dit kasteel bestond al in de elfde eeuw en is in latere eeuwen verder uitgebouwd. Onze burcht wijst je al van verre de weg. Laat je door ons adviseren. Parkeerplaats bij de Lehmstrasse en de B Even heerlijk ontspannen met een kopje koffie er bij?

Wij geven graag advies. Het stadhuis van Bad Bentheim aan de Schlosstrae 2 is op volgende tijden geopend:. Wij verstaan ook Nederlands. Bad Bentheim ligt in een mooi landschap met landweggetjes, bossen en rotsen.

Met een vakantie Noord-Duitsland op ons park verblijft u in de directe omgeving van deze stad. De stad Mnster ligt op ongeveer 30 autominuten van Bad Bentheim. Het plaatsje ligt dicht bij Nederland en heeft een mooie lange geschiedenis, bad bentheim duitsland kuuroord.

Ferienresort Bad Bentheim

Met een verblijf op Ferienresort Bad Bentheim bent u verzekerd van een heerlijke Duitsland vakantie. Dat kan bij Hotel Grossfeld in de rokerslounge. Gastvrijheid met de hoofdletter G.

Voor de kinderen is er leuke speelkamer en een minibioscoop. Naast entreebewijzen voor het openluchttheater, de 'Theatergruppen Kulisse' en Young Boulevard, bad bentheim duitsland kuuroord, en dat is ook prettig als je een telefoontje krijgt. Er zijn 2 bad bentheim duitsland kuuroord kegelbanen beschikbaar voor onze gasten. Maar ook andere sporten behoren tot de mogelijkheden. Tevens is er altijd een Last Adventures of the little koala japanese Duitsland aanbieding waarmee u zo snel mogelijk kunt komen genieten op Ferienresort Bad Bentheim.

Hier kunnen ze hun favoriete film op DVD bekijken.

Geniet van een korte vakantie net over de grens bij Twente!

Het wellness centrum van Bad Bentheim. Wij zijn in de zomer 7 dagen per week geopend! Foto's van het kasteel van Bad Bentheim.

Of na het diner even nagenieten in het bubbel gedeelte van het zwembad. Vanuit deze garage loopt u in een paar minuten naar het kasteel en de kasteeltuin. Het is niet moeilijk bad bentheim duitsland kuuroord ons te vinden, want Bad Bentheim is vanuit alle windrichtingen goed bereikbaar per auto, 'Aan het daten, she shouted.

Ongeveer 12 km van Bad Bentheim ligt het plaatsje Ochtrup. Heerlijk genieten van de zon en het schitterende uitzicht. Laat je door ons adviseren. Het is een nieuw vakantiepark in Duitsland voorzien van alle gemakken en faciliteiten.

Verblijfsduur & prijs

Ons luxe 4-sterrenhotel ligt midden in het centrum van dit historische bergstadje, op loopafstand van het schitterende Kasteel Bentheim. Boek snel een heerlijke vakantie Duitsland!

Stap gewoon eens binnen bij de VVV.

Ga bijvoorbeeld eens naar de waterstad Nordhorn. Wij danken de familie Grossfeld en hun allervriendelijkste personeel voor de geweldige service, bad bentheim duitsland kuuroord.

Daarnaast verhuren wij ook fietsen om het prachtige bos in de omgeving te verkennen. In de stad zijn enkele leuke hotels maar er zijn vooral veel vakantiehuizen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws