Pakket versturen buitenland kosten tnt

Geplaatst op: 31.12.2018

U vindt meer informatie over de voordelen van een eigen ParcelParcel-account op onze bedrijvenpagina. Vul nu uw naam en e-mailadres in om het prijsvoorstel te ontvangen per mail. Vind direct de laagste prijs met onze vergelijkingstool.

Wat is het formaat en gewicht? Daarom zijn wij elke dag bezig om onze service nog beter te maken om zo onze klanten de beste ervaring te kunnen bieden. Op deze douanefactuur wordt een Engelse omschrijving van de goederen genoteerd met de bijbehorende waarde en het bijbehorende gewicht van de inhoud van uw pakket. U betaalt btw voor het verzenden van goederen naar landen binnen de EU. Bij ParcelParcel helpen we u graag met het vinden van het laagste tarief voor uw pakket. U ontvangt per e-mail het prijsvoorstel met informatie over het verpakken van uw pakket, invoerrechten en de geselecteerde verzendmethode.

Wat is het formaat en gewicht. Onderstaand leest u per situatie welke kosten er nog bij kunnen komen. Selecteer de door u gewenste betaalmethode. Moet legend of the boneknapper dragon dvd een douanefactuur zelf opstellen.

Indien uw zending wordt vervoerd naar een bestemming buiten de Europese Unie wordt uw zending namelijk door de lokale douane ingeklaard. Zorg voor een geschikte doos Pakket versturen buitenland kosten tnt uw pakket zo veilig mogelijk te versturen, is het belangrijk dat de doos ook goed afgestemd is op de afmetingen van de inhoud van uw pakket.

Wij als ParcelParcel zijn zelf een grote klant bij de vervoerders omdat wij als tussenpartij duizenden zendingen versturen. Voldoen de afmetingen van uw pakket aan wat maximaal is toegestaan?

1. Aanbieders vergelijken

Bekijk hier alle landen die vallen onder de Europese Unie. Qua servicelevel is er een globaal onderscheid tussen reguliere zendingen en express zendingen. Lees bijvoorbeeld onze blog met de zes belangrijkste vragen voor het internationaal versturen van pakketten. Indien u als particulier een zending wilt versturen via ParcelParcel, dan maken wij naast de verzendlabels tevens de douanefactuur voor u op.

Is de verzending zakelijk van aard? Deze print u en plakt u op het pakket.

  • Nederland - Italië dan komt uw zending niet langs de douane en is er daarom geen douanefactuur benodigd.
  • Verzenders krijgen vaak te maken met vooraf bekend gemaakte toeslagen, maar ook met toeslagen die achteraf nog doorberekend worden.

Stuurt u bijvoorbeeld een pakketje naar een land buiten Europa. Verder zijn document-zendingen niet douaneplichtig, pakket versturen buitenland kosten tnt, Mastercard en American Express te betalen! Het volumegewicht is het gewicht dat wordt gebaseerd op hoeveel ruimte uw zending inneemt in het vliegtuig. Het is bovendien ook mogelijk om met een creditcard Visa, dus als u een document wilt versturen naar een pakket versturen buitenland kosten tnt buiten de Europese Unie dan is er geen douanefactuur benodigd.

Via onze vergelijkingstool vergelijkt u meerdere aanbieders en vindt u eenvoudig een vervoerder die aansluit op kamer huren voor paar uur den haag wensen.

Verzenders krijgen vaak te maken met vooraf bekend gemaakte toeslagen, maar ook met toeslagen die achteraf nog doorberekend worden. Deze kosten kunt u terugvragen aan de belastingdienst wanneer uw zending zakelijk van aard is. Gebruik een robuuste soort tape Een sterke soort tape zorgt natuurlijk voor de beste bescherming van uw pakket.

Mail, bel of stuur onze logistieke specialisten een berichtje via de live chat icoontje rechtsonder.

U bent namelijk bij een importzending de ontvanger. U verstuurt gemakkelijk en snel een pakket via ParcelParcel in de volgende stappen:. Of u nu een pakket naar Duitsland of de Verenigde Arabische Emiraten stuurt, pakket versturen buitenland kosten tnt, maakt ons niet uit: Zeker, PowerPoint.

Gemiddeld binnen 20 minuten antwoord. Heeft u ideen of suggesties.

Handige links

Heeft u ideeën of tips voor ons? Victor Senior Support Specialist. Bij ParcelParcel betalen particulieren vooraf en bedrijven achteraf per digitale factuur.

ParcelParcel is door Trustpilot beoordeeld als beste in de categorie "Koeriers- en Bezorgdiensten". Als u het pakket vr. U leest meer over het verschil in onze blog over het versturen van pakketten via de post of per koerier. Indien u als particulier een zending wilt versturen via ParcelParcel, dan maken wij naast de verzendlabels tevens de douanefactuur voor u op!

De calculator kunt u gebruik om verzendtarieven te vergelijken voor zowel exportzendingen als importzendingen. U betaalt zelfs minder dan wanneer u direct bij een van deze koeriers zou boeken. Dit scheelt u weer pakket versturen buitenland kosten tnt ritje naar het depot.

Tarieven downloads

Het is bovendien ook mogelijk om met een creditcard Visa, Mastercard en American Express te betalen. Gemiddeld binnen 20 minuten antwoord. Sommige andere vervoerders bieden geen express servicelevel aan.

Als u het pakket vr. Wij ondersteunen u kosteloos in het opstellen van een douanefactuur. We sturen u per e-mail het verzendtarief inclusief extra informatie over het sturen van een pakket naar het buitenland.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws