Mijn contract loopt af en ik ben zwanger

Geplaatst op: 16.12.2018

Tot wanneer loopt je dienstverband? Hoi, Wat rot voor je! In het laatste geval zou ik er misschien nog wel over na denken om het stil te houden..

Uiterlijk 3 maanden van te voren. Maar ook, stel dat je heel ziek ervan wordt en niemand weet het, of heel moe.. Als je ziek bent is het dus gewoon het gunstigst om de bijbehorende uitkering te krijgen. Ga je nu solliciteren en vind je snel een baan dan valt je verlof in je nieuwe contract. Ik zou het denk ik toch wel vertellen.

De grootste onzin natuurlijk, mijn contract loopt af en ik ben zwanger, want ik heb 3 tekst iemand die op reis gaat functie uitgevoerd en nooit 1 klacht gehad?

Babykalender Hoe oud is je baby. Wat sugarmiss zegt, dat bedoelde ik dus. Je bent pas heel laat in de zwangerschap verplicht om je baas op de hoogte te brengen. Toen ik het dan wist na 5 weken was ik dolgelukkig maar had toch een naar gevoel omdat mijn baas mij wist te zeggen dat ik vanaf augustus een vast contract kreeg.

  • Klik hier om ze nog een keer op te halen.
  • Ik ga ook jonge gezinnen nu maar een maailtje sturen of ze voor opde site misschien een stukje willen schrijven wat je rechten bij je werknemer zijn als zwangere en dat je niet zomaar ontslagen of niet aangenomen kan worden bij een sollicitatie.

VIVA nieuwsbrief

Dit is het risico van tijdelijke contracten. M'n vorige baas was er volledig van op de hoogte, die heeft m'n contract uiteindelijk niet verlengd door de vele ziekenhuis bezoeken.

Mijn contract op mijn werk loopt namelijk begin oktober af en nou krijg ik waarschijnlijk wel een verlenging maar moet het ik voor die tijd wel vertellen dat ik zwanger ben of niet?

Zwarte zwanen, dat is ook de bedoeling. Misschien ben je nu iets gerustgesteld over je financiele positie als je contract niet wordt verlengd! Kleinepein, zoals de site van het uwv ook zegt, krijg je dan een ziektewetuitkering.

Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm.

  • Karlie zaterdag 17 november Hij weet dat ik nu zwanger ben en is blij voor me.
  • Als je nu zwanger blijkt te zijn dan ben je eind september noggeen 3 maand. Alles over prenataal onderzoek.

Sorry TO voor de foutieve info. Willen ze voor die kleine moeite een ervaren kracht laten gaan. Dus echt wel niet veel een financieel zeer moeilijk.

Want zelfs al zeggen ze niet hard op dat het is vanwege je zwangerschap is  dan mogen ze nog elke andere belachelijke reden bedenken die ze willen. Ik hoop het maar.

Over Brabbels

Wat rot voor je! Ik zou wel eerst met mijn baas overleggen over of hij het contract wel of niet wil verlengen en dit pas als uiterste noodgeval gebruiken!! Ze kunnen zeggen reorganisatie of voldeed niet aan de eisen. Sorry TO voor de foutieve info..

Ik zal het berichtje ook even gaan opzoeken. Ik wil me niet laten afschepen door mijn baas, dus wil graag weten wat de mogelijkheden zijn. Dat is heel iets anders.

Ik geloof dat ik het ook zou vertellen… Om meerdere redenen maar bovenal idd het vertrouwensaspect. Trouwens je bent niet verplicht om het te vermelden dat je zwanger bent.

VIVA op social media

Zonder andere reden moet je contract verlangd worden, maar ik weet ook dat werkgevers het dan op iets anders schuiven. Je hebt wel recht op een uitkering nu. De overheid betaalt jouw verlof.

Je krijgt dan ziektegeld Dus dat zou betekenen dat je 3 weken respijt hebt. Al heb ik met een vast contract natuurlijk makkelijk praten.

Dit meen ik me tenminste te herinneren Contact loopt af tijdens zwangerschap-ziekte. Mijn contract loopt af op 30 december en wordt niet verlengd, Astrid. Dus solliciteer op banen waarvan je toch al weet mijn contract loopt af en ik ben zwanger je die niet krijg.

Heel veel succes ermee en wat doen als auto gestolen is fijne Groetjes, hoorde ik gisteren.

Toch een heel stuk beter. Hier in Belgie ligt het een stukje anders. Dus je kunt rustig je nieuwe contract afwachten!!!

Het is ook maar de vraag of zo'n werkgever jou verdient, maar volgens mij is er iets verandert want ook nu heb ik een WW uitkering en ben ziek en ik krijg gewoon maandelijks mijn geld! Verder is het zo dat ik toen ik mijn verlof had ik elke week mijn "ziektegeld" kreeg uitbetaald, ofwel of je voor zo'n baas wilt werken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws