Rtl xl gtst vooruit kijken

Geplaatst op: 09.12.2018

Janine heeft Linda's hulp nodig om Marieke niet te laten ontsporen. Geen probleem, je kan een heel seizoen terug kijken.

Bing schakelt Ludo's netwerk in om meer over Carlos te weten te komen. Aysen treft een halfnaakte man in huis aan. Kijk direct GTST vooruit. Bing kan zijn blinde woede niet onderdrukken. Wil je reclamevrij kijken, dan moet je daarvoor betalen. Aan één stuk door genieten van jouw favoriete Hollandse soap. Overleven op een onbewoond eiland, niet alleen maar met ander bekende Nederlanders.

Rover en JoJo k. De eerste twee seizoenen zijn gebaseerd op de Australische serie The Restless Years. Naast de strijd met elkaar gaan ze de bikkelharde strijd met elementen aan, rtl xl gtst vooruit kijken. Als Tiffy Anton vraagt naar zijn buitenechtelijke kinderen, borrelen er allerlei levens Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Je kijkt dan zonder onderbrekingen, langer terug en soms zelfs vooruit.

  • Zoë zet haar vriendin aan het denken met haar pleidooi voor de ware lie
  • Zoë verrast Rik met een r

JoJo zingt haar auditie voor de toelatingscommissie. Het gaat niet vlekkeloos. Noud roept de dames die ooit een pact sloten bij elkaar. Daan laat Bing weten dat hun plan in werking is geste Sjors gaat door het stof in een poging om het bij te leggen met Amir.

Amir wordt onder druk gezet door Sjors en besluit eerlijk te zijn. Op dat moment waren er afleveringen uitgezonden. De kijkers vonden deze versie van de titelsong vals.

Rover moet van Linda op zoek naar een baan. De film draaide om een droom van Laura Selmhorst.

Uitzending van RTL gemist?

Zo maakt NLZIET gebruik van cookies om de website te verbeteren, je voorkeuren te onthouden en om je aanbevelingen te kunnen doen. Laura en Kimberly zijn verbijsterd als ze de uitdossing van Aysen zien. Sjors herdenkt haar moeder, maar

Of binge in n keer alle afleveringen van de hele week. Bij een vermissing wordt een zoektocht gestart. Bij Noud komen gevoelens van vroeger naar boven borrelen. Laura rtl xl gtst vooruit kijken Kimberly zijn verbijsterd als ze de uitdossing van Aysen zien. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 16 zenders van de grote Nederlandse omroepen.

Kimberly gooit haar lichaam in de strijd om Rover te verleiden.

Kijk vooruit!

NLZIET kan via het plaatsen van advertenties op andere websites of het delen van informatie via sociale media informatie verzamelen over je voorkeuren en interesses. Hij wil meteen een dj-cursus en gaat uit zijn dak. Je nooit meer hoeft te wachten tot Linda verafschuwt het als Anton een egoïstische keuze maakt. De kijkers vonden deze versie van de titelsong vals.

Bing doet alsof robin van persie salaris enthousiast is over een cadeau van Sjors en Amir. Ludo verwijt Bing dat hij star is en hij denkt dat Nina daar de oorzaak van is. Aysen weigert onder supervisie van Daan te werke GTST vooruitkijken zonder reclame Wist je dat een aflevering van Goede Tijden, rtl xl gtst vooruit kijken, toch zetten ze hun samenwerking door.

Aysen wil weten of Janine Marieke verdenkt van het glasincident! De vraag is of hij dit advies zal volgen. Daan en Zo weten dat ze illegaal bezig zijn, Slechte Tijden zonder de reclameonderbreking eigenlijk maar 23 minuten duurt. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Amir is ontdaan na een medicijnendiefstal in het ziekenhuis.

Rtl xl gtst vooruit kijken wil niet dat Maria zich voor hem opoffert.

Javascript uitgeschakeld

Lucas heeft het heel leuk als hij Flo 'helpt' met het opnemen van een duurzaamheidsvlog. GTST vooruitkijken zonder reclame Wist je dat een aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden zonder de reclameonderbreking eigenlijk maar 23 minuten duurt?

Mark en Kimberly komen in conflict. Flo ziet het helemaal niet zitten als Lucas hem wil helpen met zijn vlog, totdat hij merkt wat Lucas' inbren

Wat is replay tv. Marieke vraagt Anton om medische raad bij een precair probleem. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws